top of page
Bride and Groom

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική επικοινωνία

Για να μιλήσουμε για τις ανάγκες του δικού σου μυστηρίου!

Book a day
profile photo.jpg

Βρες τώρα την επόμενη διαθέσιμη

ημερομηνία για να μιλήσουμε τηλεφωνικά

Τι θα συζητήσουμε:

✔ Τη διαθεσιμότητα της ημέρα

✔ Τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να συνεργαστούμε για να είναι όλα on time!

✔ Οτιδήποτε σε αγχώνει και θέλεις να το οργανώσουμε νωρίτερα

Photo Giannis Kon-nos-94.jpg

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του Digital Marketing τα τελευταία 2 χρόνια στην Ελλάδα. Ένας από τους βασικούς λόγους της ραγδαίας ανόδου μας είναι η προσθήκη του Δημήτρη στο team μας. Ειδικά στο κομμάτι της διευθύνσεως φωτογραφίας τα αποτελέσματα ξεπέρασαν της προσδοκίες μας. Ευχόμαστε για παρα πολλά χρόνια να είναι δίπλα μας!

DSC_3848.jpg

Νικόλας Γαϊδατζής

Η άριστη συνεργασία με το εν λόγω παλικάρι νομίζω είναι πάρα πολύ λίγες εκφράσεις για να περιγράψουν το πόσο ικανοποιημένοι μείναμε με την γυναίκα μου. Άψογος συντονισμός, όμορφες ιδέες και ακόμα πιο όμορφες εκτελέσεις, τέλεια συνεννόηση και πλήρη οργάνωση. Εκτός από έναν ολοκληρωμένο επαγγελματία που διάλεξα για να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα, πλέον απέκτησα κι έναν πολύ καλό καινούριο φίλο.

186224980_10225280766222045_7667574298037362104_n.jpeg

Γιώργος Σφυρόερας

Ένας αληθινός επαγγελματίας σε τόσο μικρή ηλικία! Εξαιρετικές υπηρεσίες, πάντα στην ώρα τους με πολύ καλή επικοινωνία και δεξιότητες. Ο Jim μας παραδίδει σταθερά μέσα στις προθεσμίες ότι του έχει ζητηθεί και είναι πάντα φιλικός και ήρεμος σε κάθε τρελό αίτημα. Η καλλιτεχνική του φύση τον καθιστά ιδανικό συνεργάτη για κάθε project manager που νοιάζεται για την αξία του προϊόντος του. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία μου με τον Jim, πιστεύω ότι είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας ο οποίος γίνεται όλο και καλύτερος όσο περνάει ο καιρός!

Sign me up!
profile photo.jpg

Σχετικά με Εμένα

Ονομάζομαι Δημήτρης Γεωργοσόπουλος και μου αρέσει να κινηματογραφώ νέα βίντεο! Από όταν ήμουν 10 χρονών είχα ξεκινήσει να ασχολούμαι με τα γυρίσματα και τη συγγραφή σεναρίων. Στη συνέχεια σπούδασα στο τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας στην Κέρκυρα όπου έμαθα  πως λειτουργεί ο κινηματογράφος και τη διαδικασία που χρειάζεται για να κινηματογραφηθεί ένα επαγγελματικό project. Από τότε συνεργάστηκα με πολλές εταιρίες παραγωγής για τη δημιουργία βίντεο όλων των κατηγοριών.

 

Μέχρι και σήμερα ο στόχος μου είναι ο ίδιος! Κάθε νέο project που αναλαμβάνω είναι μια νέα ιστορία που περιμένει να κινηματογραφηθεί. Μέσω αυτών μου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσω νέους ανθρώπους, να ανταλλάξουμε ιδέες και να τις δούμε να υλοποιούνται. 

 

Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σημαντικό κάθε πελάτης και συνεργάτης μου να βιώνει τη συνεργασία μας σαν μια μοναδική εμπειρία. Όταν τα γυρίσματα ξεκινάνε, ανεξάρτητα από τον όγκο εργασίας κάθε project, η επιθυμία μου είναι όσοι βρίσκονται στο γύρισμα να αισθάνονται οικεια. Για πολλούς η συμμετοχή σε ένα κινηματογραφικό γύρισμα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και το κύριο μέλημα μου είναι να τους μείνει αξέχαστη.

 

Αν είσαι έτοιμος να δημιουργήσεις το καινούργιου σου video clip εγώ και οι συνεργάτες μου θα χαρούμε να ακούσουμε τις ιδέες σου και να τις κάνουμε πραγματικότητα!

Portfolio

Wedding