top of page
commercial-set.jpg

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ  30-λεπτη συνεδρία

Για να μιλήσουμε για τις ανάγκες του καινούριου σου διαφημιστικού!

Έλα να φτιάξουμε ΜΑΖΙ το ΚΑΛΥΤΕΡΟ δυνατό πλάνο γυρισμάτων που να βασίζεται στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ BUGET και να απογειώνει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου!

Book a day
profile photo.jpg

Βρες τώρα την επόμενη διαθέσιμη

ημερομηνία και 

κλείσε μια ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική επικοινωνία

μαζί μου! 

Τι θα συζητήσουμε:

✔ Αποδοτική οργάνωση του budget σου για το καλύτερο

δυνατό τελικό αποτέλεσμα

✔ Ύφος του τελικού βίντεο και τα δικά σου reference 

✔ Οργάνωση του γυρίσματος με βάση τις δικές σου ανάγκες

Τι θα κερδίσεις σε αυτή τη 30' κλήση 

BUDGET MANAGEMENT

Θα συζητήσουμε τις ανάγκες που έχει το καινούριο σου κλιπ για να γίνει πραγματικότητα και θα βρούμε τον πιο αποδοτικό τρόπο για να το φέρουμε στην ζωή.

Storytelling

Θα δούμε ποιες ιδέες βοηθούν τα δικά σου προϊόντα ή υπηρεσίες  να παρουσιαστούν   καλύτερα έτσι ώστε να πείσουν τους πελάτες σου ότι είναι τα κατάλληλα γι αυτούς

EQUIPMENT

Θα δούμε ποιος εξοπλισμός ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του δικού σου γυρίσματος

LOCATION

Θα συζητήσουμε για τα location τα οποία θα χρειαστούμε για να ολοκληρώσουμε την ιδέα σου 

69515472_1391151581037534_5331947292322693120_n.png

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του Digital Marketing τα τελευταία 2 χρόνια στην Ελλάδα. Ένας από τους βασικούς λόγους της ραγδαίας ανόδου μας είναι η προσθήκη του Δημήτρη στο team μας. Ειδικά στο κομμάτι της διευθύνσεως φωτογραφίας τα αποτελέσματα ξεπέρασαν της προσδοκίες μας. Ευχόμαστε για παρα πολλά χρόνια να είναι δίπλα μας!

cropped-AUDIOMODERN-ICON-512.png

Audiomodern

Ο Jim είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και παθιασμένος βιντεογράφος που προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ένα πολύ απαιτητικό project με ειδοποίηση μόλις μιας εβδομάδας πριν το γύρισμα και το πιο σημαντικό είναι ότι ήμασταν όλοι στην ίδια σελίδα κατά τη διάρκεια όλης της παραγωγής και η επικοινωνία μας ήταν τέλεια!

Έκανε ότι του ζητήσαμε και πολύ περισσότερα! Πολύ εύκολος στη συνεργασία, σίγουρα θα συνεργαστούμε ξανά με τον Jim στα μελλοντικά μας project!

1.jpg

Above

Ένας αληθινός επαγγελματίας σε τόσο μικρή ηλικία! Γνωρίζει όλα όσα χρειάζεται μια επιχείρηση και ακόμα περισσότερα. Εξαιρετικές υπηρεσίες, πάντα στην ώρα τους με πολύ καλή επικοινωνία και δεξιότητες. Ο Jim μας παραδίδει σταθερά μέσα στις προθεσμίες ότι του έχει ζητηθεί και είναι πάντα φιλικός και ήρεμος σε κάθε τρελό αίτημα. Η καλλιτεχνική του φύση τον καθιστά ιδανικό συνεργάτη για κάθε project manager που νοιάζεται για την αξία του προϊόντος του. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία μου με τον Jim, πιστεύω ότι είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας ο οποίος γίνεται όλο και καλύτερος όσο περνάει ο καιρός!

Sign me up!
profile photo.jpg

Σχετικά με Εμένα

Ονομάζομαι Δημήτρης Γεωργοσόπουλος και μου αρέσει να κινηματογραφώ νέα βίντεο! Από όταν ήμουν 10 χρονών είχα ξεκινήσει να ασχολούμαι με τα γυρίσματα και τη συγγραφή σεναρίων. Στη συνέχεια σπούδασα στο τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας στην Κέρκυρα όπου έμαθα  πως λειτουργεί ο κινηματογράφος και τη διαδικασία που χρειάζεται για να κινηματογραφηθεί ένα επαγγελματικό project. Από τότε συνεργάστηκα με πολλές εταιρίες παραγωγής για τη δημιουργία βίντεο όλων των κατηγοριών.

 

Μέχρι και σήμερα ο στόχος μου είναι ο ίδιος! Κάθε νέο project που αναλαμβάνω είναι μια νέα ιστορία που περιμένει να κινηματογραφηθεί. Μέσω αυτών μου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσω νέους ανθρώπους, να ανταλλάξουμε ιδέες και να τις δούμε να υλοποιούνται. 

 

Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σημαντικό κάθε πελάτης και συνεργάτης μου να βιώνει τη συνεργασία μας σαν μια μοναδική εμπειρία. Όταν τα γυρίσματα ξεκινάνε, ανεξάρτητα από τον όγκο εργασίας κάθε project, η επιθυμία μου είναι όσοι βρίσκονται στο γύρισμα να αισθάνονται οικεια. Για πολλούς η συμμετοχή σε ένα κινηματογραφικό γύρισμα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και το κύριο μέλημα μου είναι να τους μείνει αξέχαστη.

 

Αν είσαι έτοιμος να δημιουργήσεις το καινούργιου σου video clip εγώ και οι συνεργάτες μου θα χαρούμε να ακούσουμε τις ιδέες σου και να τις κάνουμε πραγματικότητα!

Portfolio

Commercial
bottom of page